Facultatea de Inginerie Alimentară, din cadrul Universității de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara organizează marți, 8.04.2025, ora 10:00, Amfiteatrul Ionel Jianu, în parteneriat cu Asociația de Conștientizare a Industriei Agricole ACIA, workshop-ul ”Impactul alimentelor asupra sănătății, mediului și animalelor”.
Workshop-ul își propune conștientizarea și sensibilizarea tinerilor, referitor la impactul alegerilor alimentare asupra mediului înconjurător și a resurselor planetei, eficiența și procesul de fabricare al alimentelor funcție de origine, beneficiile și dezavantajele diferitelor tipuri de alimentație și metode prin care am putea contribui la reducerea impactului acestor alegeri asupra mediului, prin prezentări și discuții libere de grup.
Moderatori – conf. dr. Drugă Mărioara, Facultatea de Inginerie Alimentară și conf. dr. Tonea Elena, Facultatea de Management și Turism Rural
Prezentator – Humane educator Cristina Apostol, ACIA