Facultatea de Inginerie Alimentară din Timișoara împreună cu clubul studențesc Food Safety organizează workshopul “Reducerea Risipei Alimentare prin Educație” dedicat Zilei Mondiale a Alimentației
Facultatea de Inginerie Alimentară din Timișoara are plăcerea să anunțe organizarea workshopului cu temă “Reducerea Risipei Alimentare prin Educație” cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentației. Evenimentul va avea loc în 16 octombrie 2024, la ora 10:00, într-o locație unică, un tramvai de epocă recondiționat, pus la dispoziție de Societatea de Transport Public Timișoara, în incinta Universității de Științe ale Vieții Regele Mihai I. Workshopul își propune să ofere participanților instrumentele necesare pentru a aborda risipa alimentară într-un mod practic și sustenabil.
Prin educație, înțelegere și instruire practică, sperăm să contribuim la schimbarea mentalității și comportamentului față de utilizarea alimentelor, reducând astfel risipa și impactul negativ asupra mediului. Fiecare pas mic pe care îl facem astăzi ne aduce mai aproape de un mâine mai bun!
Împreună, putem face diferența!