AVIZIER ELECTRONIC

Conferința Internațională “Industrializarea Porcului: De la Fermă la Furculiță”, Universitatea de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara, 24 mai 2024

Conferința Internațională “Industrializarea Porcului: De la Fermă la Furculiță” organizată de Universitatea de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara este un eveniment esențial pentru profesioniștii din industria suină, oferind o platformă pentru schimbul de cunoștințe, explorarea inovațiilor și discutarea strategiilor de bunăstare, sustenabilitate și siguranță alimentară. Acest eveniment contribuie la dezvoltarea competențelor și la îmbunătățirea practicilor în întregul lanț de valoare, de la producția în fermă până la produsul final pe masa consumatorului.

Industrializarea porcului, conform conceptului  “de la fermă la furculiță”, implică o serie de procese bine definite și reglementate pentru a asigura producția eficientă și sigură a cărnii de porc. Aceste procese sunt esențiale pentru a proteja sănătatea publică, bunăstarea animalelor și mediul înconjurător.

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515