AVIZIER ELECTRONIC

Spectacol de teatru “Dumnezeu nu se uită la meciuri”, Aula Magna “Iulian Drăcea” – Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, 25.03.2024

Asociația Stindart are plăcerea să vă invite din nou la spectacolul de teatru “Dumnezeu nu se uita la meciuri”, în dramaturgia lui Teo Spătaru și regia lui Traian Şoimu, în cadrul proiectului “Pariez pe s(u)port”.

Proiectul nostru are ca scop conștientizarea problemei dependenței de pariuri sportive, în special în rândul tinerilor elevi și studenți.

Evenimentul va avea loc în data de 25 martie 2024, începând cu ora 18,00, în sala Aula Magna “Iulian Drăcea” – USVT (Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara).

După vizionarea spectacolului, publicul este invitat la discuții libere cu Dr. Psihiatru Gabriel Cicu, Psiholog Mariana Iridon (Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș), Psiholog Mugur Ciumăgeanu, regizorul Traian Șoimu, dramaturgul Teo Spătaru și moderator Dragoș Mușat (Tetelu) .

Interpretarea actorilor Geza Aszalos, Bogdan Spiridon și Jasmina Mitrici va fi completată și susținută de muzica lui Petre Ionuțescu pentru a vă oferi o experiență teatrală inedită.

Pariez pe s(u)port este un proiect finanțat de Fundația Alber cu sprijinul Vivalia.

Intrarea este liberă!

Vă așteptăm în  număr cît mai mare!

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515