AVIZIER ELECTRONIC

„Europa Alege Prosperitatea” – Eveniment organizat de Club USVT, organizația studențească din cadrul Universității de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara

„Europa Alege Prosperitatea” este un eveniment organizat de Club USVT, organizația studențească din cadrul Universității de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara, dedicat informării și mobilizării studenților pentru a înțelege și aprecia beneficiile pe care le aduce apartenența la Uniunea Europeană.

Ne adunăm laolaltă și discutăm liber de ce este important să votăm și cât de mult contează să fim activi civic. Aducem alături de noi oameni specializați în domeniul relațiilor internaționale și politicii europene, care să ne explice pe întelesul nostru ce reprezintă Uniunea Europeana și, de asemenea, descoperim oportunități dedicate tinerilor. Spre final premiem participanții care au fost atenți și răspund corect la sesiunea de întrebări.

Vă așteptăm alături de noi luni, 26 februarie, ora 17:00 !

https://together.europarl.europa.eu/ro/event/europa-alege-prosperitatea-2024-02-26-10307/register

 

Eveniment organizat în cadrul proiectului #GenerationEU: Promotori ai democraţiei europene, coordonat de Biroul Parlamentului European în România; opiniile exprimate în cadrul evenimentului nu reprezintă neapărat poziția oficială a Parlamentului European.

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515