AVIZIER ELECTRONIC

Conferința Digitalizare în Educație și Cercetare – Universitatea de Științele Vieții „ Regele Mihai I” din Timișoara aduce în discuție Inteligența Articială în agribusiness

Vineri, 9 februarie 2024, de la ora 10,00, la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara (USVT)  se va desfășura conferința cu tema Digitalizarea și Inteligența Artificială în educație, cercetare și mediu socio-economic din domeniul științelor vieții. Stadiul actual, evoluție și impact asupra societății românești.

Evenimentul aduce la un loc specialiști din agribusiness și pune pe masa discuțiilor subiecte precum implicațiile  digitalizării și utilizarea A.I. în agricultura de precizie.

Discuțiile vor avea loc în Aula Magna ”Iulian Drăcea” a USVT și vor fi deschise de prof. univ.dr. Cosmin Popescu, Rectorul USVT, urmate de prezentările invitațiilor. Între invitați și vorbitori se vor afla reprezentanții Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Serviciului de Telecomunicații Speciale și Clubului Fermierilor Români, precum și firmele Microsoft, Skyline Drones și alte companii de succes în domeniu.

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515