AVIZIER ELECTRONIC

Conferința „Afaceri și antreprenori de succes în domeniul științelor vieții ”, Facultatea de Management și Turism Rural, USV ”Regele Mihai I” din Timișoara, 28.11.2023

În cadrul proiectului „Susținerea activităților în cadrul SAS-USVT prin consolidarea componentei antreprenoriale ale studenților USVT în contextul adaptării afacerilor la transformările digitale în business” în data de 28 noiembrie 2023, începând cu ora 14.00, în Sala B07 din cadrul Facultății de Management și Turism Rural are loc Conferința „Afaceri și antreprenori de succes în domeniul științelor vieții” în cadrul căreia se vor organiza și 2 ateliere de lucru cu temele „Educatie antreprenorială în secolul vitezei” și „Impactul transformarii digitale în business”.
Sunt alături de noi :

Emanuel Bota asociat SC Sistema SRL societate ce oferă servicii și în domeniul panourilor fotovoltaice ce reprezintă generatorul de energie în cadrul unui sistem fotovoltaic.
„Vântul și soarele sunt resurse gratuite, nelimitate și nepoluante, ca urmare fiecare dintre noi ar trebui să încercăm să apelăm la surse de energie alternative”.
https://sistema.com.ro/sisteme/panouri-fotovoltaice

Traian Lupoian din partea societății SC West Copter SRL cu 18 de ani de experiență în lucrul agricol, ce oferă servicii aviochimice de calitate .
https://westcopter.ro/

Ioan Szucs, din partea Over Limit Management firmă ce își propune să ajute întreprinzătorii în demersurile lor pe drumul atât de dificil, dar și atât de frumos al antreprenoriatului.

https://over-limit-management.com/

Laura Selestean -Asociat LOS CONSULTING firma de consultanta ce si-a orientat strategia spre mai multe grupuri tinta, in primul rând fiind vizată administrația publică locală, IMM-urile și nu în ultimul rând celelalte entități (persoane fizice, societăți multinaționale si alte instituții).
http://www.losconsulting.ro/

Vă asteptăm cu drag!

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515