AVIZIER ELECTRONIC

ˮINIȚIEREA ȘI DEZVOLTAREA UNEI AFACERI INOVATIVE„ – Ediția a VI-a, Facultatea de Management și Turism Rural, USV ”Regele Mihai I” din Timișoara, 23.11.2023

În data de 23.11.2023, la Facultatea de Management și Turism Rural va avea loc activitatea extracurriculară, competiția studențească  ˮINIȚIEREA ȘI DEZVOLTAREA UNEI AFACERI INOVATIVE„ Ediția a VI-a. Aceasta va începe la ora 09.00 și se va desfășura în Amfiteatrul Păun Ion Otiman.

Concursul de proiecte studențești își propune să reunească studenții și masteranzi din diferite centre universitare, din țară și străinătate pentru a identifica cele mai bune idei inovatoare și aplicative.

Concursul va cuprinde trei secțiuni:

Secțiunea 1. – Inițierea unei afaceri sociale inovative. În cadrul acestei secțiuni, studenții vor realiza un plan de afaceri, pentru dezvoltarea unei afaceri sociale inovative, în mediul rural, cu impact pozitiv în dezvoltarea economică și socială sustenabilă, a acestuia.

Secțiunea 2. – Evidențierea tradițiilor gastronomice naționale. Competiția constă în realizarea și prezentarea de către studenți, a unui produs gastronomic tradițional.

Secțiunea 3. – Dezvoltarea unui brand turistic specific zonei. În cadrul aceastei secțiuni studenții vor prezenta un brand turistic pentru zona de proveniență a participanților, care va aduce în prim-plan specificul turistic al fiecărui areal, având drept scop promovarea acestuia.

Competiția oferă studenților și masteranzilor oportunitatea de a-și demonstra calitățile necesare unui antreprenor de succes, prin încurajarea potențialului acestora în dezvoltarea unei afaceri inovative.

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515