AVIZIER ELECTRONIC

Apel regional de candidatură 2023: alocări locale de stagii în asociațiile de profesori francezi din regiunea ECO

Apel regional de candidatură 2023: alocări locale de stagii în asociațiile de profesori francezi din regiunea ECO

Ca parte a unui parteneriat regional pentru consolidarea capacității de angajare a tinerilor francofoni încheiat între AUF Europa Centrală și de Est, CREFECO-OIF și cele 8 Asociații ale Profesorilor de Franceză, precum și în cadrul axei 2 a sa „ Proiect de angajabilitate și antreprenoriat”, AUF Europa Centrală și de Est oferă un nou sistem de sprijin pentru studenții de limbă franceză și cursuri de formare din regiune.

Acest apel se adresează studenților vorbitori de limbă franceză înscriși într -o unitate membră AUF din Europa Centrală și de Est (AUF ECO) din următoarele 6 țări: Albania, Georgia, Kosovo, Republica Moldova, #România și Serbia  (în conformitate cu acoperirea regională a CREFECO-OIF) .

Apelul vizează exclusiv stagiile locale în Asociațiile Profesorilor Francezi din cele 6 țări respective, stagii profesionale validate prin credite/grade sau stagii obligatorii prevăzute în programa de pregătire universitară urmată de student.

Sprijinul din partea AUF Europa Centrală și de Est acoperă o indemnizație de stagiu local de 150 EUR brut/lună pe o perioadă de 4 până la 6 luni.

Pentru a răspunde la apel:

Consultați documentul de prezentare a mobilităților pentru apelul 2023

Consultați profilurile căutate și proiectele asociațiilor care vor fi implementate de stagiari: Albania , Georgia , Kosovo , Republica Moldova ,  România și Serbia .

Completați formularul online, care trebuie completat exclusiv online, disponibil la Formular online .

Modele furnizate de AUF

Model de certificat de acord de la sediul inițial (poate fi adaptat, fără a omite informațiile obligatorii solicitate în regulament).

Vă rugăm să rețineți: toate atașamentele trebuie atașate în format PDF! Vă rugăm să nu folosiți accente în numele fișierelor.

Apelul este deschis în perioada  20 septembrie – 30 septembrie 2023.

Contact: [email protected]

Appel régional à candidatures 2023 : Allocations de stage local dans les Associations des Professeurs de Français de la région ECO

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515