AVIZIER ELECTRONIC

DoomFest 2023! – Eveniment caritabil, 23 septembrie 2023

Motocicliștii vin în sprijinul Spitalului Clinic Militar de Urgență ”Dr. Victor Popescu” din Timișoara.

Împreună, renovăm două saloane ale Secției de Cardiologie.

Sănătatea a fost, este și va fi întotdeauna sectorul care are nevoie de susținere. Ca semn de recunoștință și prețuire pentru tot efortul depus și pentru viețile salvate, în sprijinul eforturilor proprii, Doomstriker LEMC Banat (Club Moto Law Enforcement) și Universitatea de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara și-au unit forțele și oferă ajutor. Pentru a obține fondurile necesare renovării celor două saloane, pe 23 septembrie 2023 va fi organizat, la ”Hanul Kilometrul 6”, un eveniment caritabil.

„Ne dorim ca alături de comunitățile de motocicliști, de prietenii noștri de la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, să vină sute de timișoreni care înțeleg că doar împreună putem face mult bine. Iar binele, în acest caz, înseamnă renovarea a două saloane ale unui spital din Timișoara în care sunt tratați nu doar militari sau pensionari militari, ci orice persoană aflată în suferință. Este primul eveniment de acest fel și sperăm ca împreună să construim un viitor mai bun. Așa că, îi așteptăm pe toți cei cu inimă mare să vină la evenimentul nostru caritabil. Vom avea o paradă moto, vom avea muzică rock, folk și jazz&oldies. Am pregătit numeroase surprize pentru copii. Bineînțeles, nu vor lipsi zonele ”speciale”: kids&fun și food&drinks. Banii pe care îi vom strânge în cadrul acțiunii vor fi folosiți pentru proiectul nostru de suflet, din acest an, cel de renovare a celor două saloane de spital”, spune Attila Hajdu – președintele Doomstriker LEMC Banat (Club Moto Law Enforcement).

”Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara nu este doar o instituție prestigioasă de învățământ superior din Banat, ci și un partener de încredere în ceea ce privește implicarea în comunitatea locală, prin inițiative de real impact pentru timișoreni, alături de clubul moto Doomstriker L.E.M.C. Banat. Renovarea celor două saloane de la secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Militar de Urgentă ”Dr Victor Popescu” este încă o inițiativă importantă la care U.S.V.T. se alătură cu tot sufletul. Educația de calitate înseamnă dezvoltarea empatiei, a inteligenței emoționale, precum și a tuturor calităților necesare actualilor și viitorilor membri ai comunității, prin exemplele pe care le oferim zilnic. Pe această cale, toți partenerii și colaboratorii Universității de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara sunt invitați să se alăture acestui demers benefic, dedicat tuturor inimilor comunității timișorene”, spune rectorul Universității de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, Prof. Univ. Dr. Ing. Cosmin Alin Popescu.

DoomFest 2023 va fi precedat de o expoziție de motociclete, ce va avea loc în 22 septembrie în parcarea VIP UBC 0 Iulius Town Timișoara, iar de la ora 20.00 va avea loc un concert susținut de Dragoș Moldovan Band, câștigătorul ediției din 2019 a celebrului concurs Vocea României.

Ziua de 23 septembrie va debuta cu o paradă moto și va continua la Hanul Kilometrul 6 cu jocuri, concursuri, tombolă și multe alte surprize!!!

Seara se va încheia cu concerte de muzică rock, folk și jazz&oldies, totul într-un eveniment caritabil dedicat inimilor comunității!

Cei care vor să contribuie la proiectul ”Din inimă pentru inimile comunității” pot face donații în contul  Asociației MOTODOOMBANAT: RO98BRDE360SV97038523600, deschis la BRD sucursala Timișoara.

Donăm, ne distrăm, licităm și împreună câștigăm!

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515