AVIZIER ELECTRONIC

Akademika Banat -Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara

Studenții membri Akademika Banat de la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara au avut bucuria de a participa la Festivalul Gastronomic Românesc pe țară ed.XVIII și Ziua Familiei din orașul Gyula – Ungaria, în data de 16.09.2023, organizat de Autoguvernarea pe Țară a Românilor din Ungaria.

Nu a fost doar bucuria de a participa la un eveniment atât de frumos, ci și o ocazie de a arăta cât de bune sunt produsele Akademika Market. Munca în echipă, colaborarea și dăruirea studenților de la cele 6 facultăți (anul I – master) au pregătit ceva inedit: Burgerul Akademika Banat cu carne de bivoliță și vită Angus, pe muzica soliștilor de muzică populară ai universității – Mircea N. Cârţişorean și Alexandra Trif .

️Cea mai mare mulțumire a venit prin felicitările primite de la cei care au gustat burgerii de la standul USVT. Ne-au onorat cuvintele de apreciere oferite universității de către ambasadorul României în Ungaria, domnul Andrei Șopandă, ale domnului Florin Trandafir Vasiloni – Consul General al României la Gyula, ale domnului Consul General al României la Szeged Daniel Banu, doamnei Kovács Bărăscu Elena Delia – directorul ziarului “Cronica” și al președintelui Autoguvernării pe Țară a Românilor din Ungaria, domnul Kozma György.

Mulțumim doamnei Victoria Lucaci pentru sprijinul acordat din suflet și implicarea directă în eveniment alături de USVT.
Îmbinarea muzicii și a tradițiilor, colaborarea transdisciplinară și lucrul în echipă au fost factorii de succes la acest eveniment!

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515