AVIZIER ELECTRONIC

Deschiderea anului școlar la Colegiul de Învățământ Terțiar Nonuniversitar – USVT din cadrul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara

Colegiul de Învățământ Terțiar Nonuniversitar – USVT din cadrul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara și-a deschis în data de 11 septembrie 2023, porțile, într-un cadru festiv, pentru a primii elevii înscriși în anul întâi de studii la cele 3 programe din domeniul Industriei Alimentare: Controlul calității produselor Agro-Alimentare, Prelucrarea cărnii și laptelui, Panificație și produse făinoase.
Într-o atmosferă de sărbătoare, elevilor le-au adresat mesaje de bun venit personalități din mediul universitar, din învățământul preuniversitar și din mediul socio-economic: Președintele Senatului Universității: Prof.univ.dr. Gheorghe Dărăbuș, Prorectorul cu educația și asigurarea calității: Prof.univ.dr. Tiberiu Iancu, Prorectorul cu activitățile sociale și studențești: Conf. univ. dr. Petru Eugen Mergheș, Directorul de calitate al companiei: SMITHFIELD ROMÂNIA S.R.L.: Dinu Cerna.
Festivitatea s-a încheiat cu prezentarea bobocilor, a corpului profesoral și cu tradiționala oră de dirigenție.
Mult succes tuturor în anul școlar 2023-2024!

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515