AVIZIER ELECTRONIC

CEREMONIA DE ABSOLVIRE A STUDENȚILOR CELOR ȘASE FACULTĂȚI DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII DE ȘTIINȚELE VIEȚII „REGELE MIHAI I” DIN TIMIȘOARA, PROMOȚIA 2023

Emoție, bucurie, mesaje motivaționale, focuri de artificii, show de confetti și un concert vor marca vineri, 23 iunie, începând cu ora 19.00, Ceremonia de absolvire a studenților celor șase facultăți din cadrul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara (USVT).

800 de studenți, alături de prieteni și familiile lor, sunt așteptați să ia parte la cel mai mare eveniment de marcare a absolvirii studiilor!

Ceremonia va avea loc într-unul dintre cele mai frumoase parcuri ale Timișoarei, Parcul Rozelor, și este organizată în premieră, în această formulă, iar oaspete de onoare va fi Secretarul General Adjunct al NATO, domnul Mircea Geoană, oaspete al USVT.

Evenimentul de absolvire îl va avea ca maestru de ceremonii pe bine-cunoscutul jurnalist Mihai Morar, cel care va prezenta și detaliile evenimentului la care ne-am bucura să vă avem alături.

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515