AVIZIER ELECTRONIC

Târgul de Adopţii #AdoptăCuUSVT 2023 – ASOCIAȚIA STUDENȚILOR ÎN MEDICINĂ VETERINARĂ DIN TIMIȘOARA

Târgul de Adopții 2023 – “#AdoptăCuUSVT” este organizat de Asociația Studenților în Medicină Veterinară din Timișoara – cu sprijinul Universității de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara.
În cadrul acestui eveniment, peste 50 de animale fără stăpân (din adăposturi) sunt aduse în campusul USVT și sunt oferite spre adopție. Dorim să informăm cât mai multe familii despre ce înseamnă să ai grijă de animalul de companie, de ce este importantă sterilizarea și mai ales, cum trebuie să ne comportăm ca cetățeni responsabili, pentru a reduce numărul animalelor fără stăpân pe stradă.
Târgul de adopții se desfasoară în data de 20.05.2023 (sâmbătă), între orele 09:00 -16:00, pe Pavilionul Expozițional din cadrul Universității de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, Calea Aradului Nr. 119 (unde se organizează și Banat Agralim).
Dincolo de adopțiile efective, ne bucurăm să vă invităm să incercați produsele tradiționale marca USVT, produse tip grill, sandwichuri, băuturi răcoritoare, să consultați oferta educațională a Universității de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, dar și să vizitați parcurile din campusul universității noastre. De asemenea, va invităm să vă distrați alături de cei mici la locul de joacă (kids corner, ateliere pentru copii, tobogane gonflabile), amenajat în cadrul evenimentului.
Toate animăluțele oferite spre adopție prezintă carnet de sănătate, sunt vaccinate, deparazitate și, acolo unde permite vârsta, sterilizate.
Asociații & Adăposturi implicate în acest proiect :
o Asociația Blacky’s friends Moșnița Nouă
o Adoptii de 4pezi Arad
o Asociația Dog’s Hope
o Animed Arad
o Asociatia Dogs Center Resita
o Asociația Organizația Studenților Usab United Students

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515