AVIZIER ELECTRONIC

AGRONOMIADA, Ediția XXXIII-a, IAȘI 11-14 mai 2023

Cel mai complex și longeviv concurs  profesional-științific și sportiv din  România, organizat anual prin rotație de universitățile de profil din țară, a reunit un număr de 410 studenți, 120 cadre didactice din 6 universități : Bucuresti, Cluj, Iași, Timișoara, Craiova și Chișinău. Pe durata celor 3 zile, studenții s-au întrecut la 18 probe profesional științifice și 5 probe sportive.  În periplul nostru din Timisoara, Capitala Culturală Europeană -2023, în capitala istorică a  României, Iași – un leagăn al culturii românești, am încercat emoții deosebite, am avut parte de zilele minunate petrecute la USV Iași, motiv pentru care doresc să felicit colegii pentru organizarea impecabilă a celei de-a 33 a ediție a Agronomiadei. Totodată, doresc să felicit studenții, cadrele didactice din toate universitățile participante, sunteți cei mai buni dintre cei buni, indiferent de rezultat, ați fost selectați să reprezentați universitatea, ceea ce înseamnă deja o recunoaștere a valorii dumneavoastră și un motiv de mândrie.

“AGRONOMIADA”… un amalgam de emoții, trăiri și experiențe de neuitat, care vor rămâne în amintirea noastră. Competiție, relaționare, performanță, prietenie, echipă, aspecte care ne vor ajuta să ne dezvoltăm personal, dar nu în ultimul rând comunitate, perspectivă, internaționalizare, sunt câteva din ingredientele care dau valoare acestei minunate competiții.

Dacă în urmă cu mai bine de 40 ani #AGRONOMIADA a fost o competiție sportivă, iată că acum principii din  sport, competiție, performanță, spirit de fair-play, lucru în echipă, coaching, sunt perpetuate și promovate și în concursurile profesional științifice făcând din  “Agronomiada“ un concurs cu totul special. Un proverb african spune: ”dacă vrei să mergi repede, mergi singur, dacă vrei să ajungi departe, mergi în echipă” nu întâmplător suntem la a 33-a  ediție, nu întâmplător suntem cel mai vechi CONSORȚIU universitar din România.

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara a obținut: 17 premii (4 locul I, 3 locul II, 7 locul III și 3 mențiuni).  Felicitări tuturor celor care au reprezentat universitatea, cadre didactice și studenți, mulțumim partenerilor noștri AGROLAND, pentru frumoasele tricouri de prezentare.

Conf.univ.dr. Petru Merghes – Prorector Activități Sociale și Studentești

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515