AVIZIER ELECTRONIC

SALONUL INTERNAȚIONAL DE INVENȚII ȘI INOVAȚII ”TRAIAN VUIA” TIMIȘOARA, 15-17 IUNIE 2023

La Timișoara, se va desfășura în perioada 15-17 iunie 2023, cea de a noua ediție a Salonului internațional de invenții și inovații ”Traian Vuia”, eveniment care celebrează cercetarea, inventica și demonstrează că rezultatul colaborării reprezintă un flux permanent și reciproc de informație, noutate și progres.
Salonul este un eveniment științific devenit un brand al orașului Timișoara, care, anul acesta nu este doar Capitală culturală europeană, ci și capitala inventicii românești și internaționale.
Sunt așteptați să participe inventatori și cercetători, reprezentanți de la diferite universități, institute, societăți comerciale, centre de cercetare, companii, persoane fizice care, prin prezentarea rezultatelor muncii și creației personale, vor încerca să facă din acest eveniment, unul interactiv, funcțional, emblematic.
Produsele muncii de cercetare care se vor intersecta pe parcursul derulării evenimentului vin din diverse domenii: medicină, arhitectură, mecanică, informatică, construcții, agricultură, horticultură, alimentație, mediu, muzică, sport, etc.

Organizatorul evenimentului este Universitatea de Științele Vieții ”Regele Mihai” din Timișoara. Rector – Prof.univ. dr. Ing. Cosmin Alin POPESCU.
Coordonatorul Salonului – Prof. univ. Dr. Narcisa MEDERLE
Partener – Societatea Inventatorilor din Banat. Președinte – Inv.ing. Remi RĂDULESCU.

Locul de desfășurare – Casa Tineretului, strada Arieș, nr. 19.

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515