AVIZIER ELECTRONIC

Festivalul “Suflet de România”, Domeniul Regal de la Săvârșin, 29 aprilie 2023

În calitate de membră a acordului tripartit „Creștem Comunități”, semnat de către Asociația Casa Majestății Sale și lanțul comercial Profi, Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara a fost reprezentată sâmbătă, 29 aprilie 2023, la festivitățile de deschidere a Festivalului “Suflet de România”, organizat pe Domeniul Regal de la Săvârșin.

Prof.univ.dr. Alin Cosmin Popescu, rector al Universității de Științele Vieții “Regele Mihai I”din Timișoara, prof. univ.dr. Florin Imbrea, decan al Facultății de Agricultură și Alexandru Făgăraș, director al AgroCampus și coordonator Akademika Market, dascăli, alumni și studenți, au luat parte la deschiderea oficială onorată de prezența Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei României și de Principele Radu.
Festivalul “Suflet de România” este un eveniment care încurajează gospodarii să se conecteze la comunitate și ajută locuitorii acestei țări să descopere micii producători locali, tradițiile și obiceiurile autentice ale satului românesc. La eveniment au fost prezenți peste 40 de mici producători locali cu ofertele lor, dar și meșteșugari.

„Vreau să mulțumesc Universității de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara pentru încrederea acordată și pentru că au pus suflet în acest festival făcut din suflet. Singura șansă la dezvoltare și bunăstare este prin implicare, ceea ce facem împreună inclusiv în aceste zile de sărbătoare”, a spus Călin Costinaș, directorul general adjunct al Profi.
„Universitatea de Științele Vieții Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara continuă să acționeze pentru a sprijini producătorii locali și agricultura românească” a declarat în deschiderea oficială, prof.univ.dr. Alin Cosmin Popescu, rectorul universității.
Evenimentul a fost inițiat de Profi, pentru a încuraja comunitatea să se conecteze la valorile autentice, gusturile bune și tradițiile satului românesc, prin intermediul unor experiențe trăite într-un cadru natural în care este recreată lumea rurală așa cum e bine să fie cunoscută și de generațiile mai noi.

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515