AVIZIER ELECTRONIC

UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚELE VIEȚII “REGELE MIHAI I” DIN TIMIȘOARA SUSȚINE AGRICULTURA ROMÂNEASCĂ!

Deschiderea magazinului AKADEMIKA MARKET, sub brandul AKADEMIKAFOOD, pune la dispoziția clienților adevărata valoare, calitate și gust, realizat prin tradiție cu contribuția profesorilor, cercetătorilor și a studenților, în parteneriat cu producătorii locali, din dorința menținerii gustului de odinioară. Conceptul implementat astăzi de către noi, este acela de a respecta tradiția locală. Prin acest magazin dorim să punem la dispoziția clienților atât produsele noastre cât și pe cele ale partenerilor a căror identitate se remarcă prin calitate și tradiție.

Rectorul USV Timișoara, prof. univ. dr. Alin Cosmin Popescu a explicat: “Dorim să respectăm principiul Uniunii Europene intitulat “Din fermă direct pe masa consumatorului”. Vrem să arătăm că se poate pune în aplicare un asemenea principiu modern, deschizând un magazin cu produse agroalimentare locale, proaspete, venite direct de la producătorii autohtoni din regiunea Banatului. Multe dintre produse provin din fermele Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, fie că vorbim din zona de lactate, panificație sau legume. Alte produse sunt din fermele producătorilor locali din județele Timiș, Arad, Caraș Severin și Hunedoara, ale partenerilor noștri. Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara susține și sprijină agricultura românească, susține producătorii locali și în direcția educării și informării populației pentru a ști să aleagă și să consume produsele locale autentice de calitate provenite de la producătorii locali din zona Banat. Pe viitor, cetățenii își vor putea comanda produsele dorite și le vor primi chiar și acasă”, a mai spus rectorul USVT.

Magazinul oferă 150 de categorii de produse din lapte și din carne, legume-fructe, paste făinoase, gemuri, sucuri naturale, siropuri de diverse sortimente, miere de albine, precum și pește care provin din crescătoria universității.

Programul AKADEMIKA MARKET este luni până vineri de la 8:00 la 17:00.

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515