AVIZIER ELECTRONIC

“Ecodesign urban – gestionarea spațiilor verzi în concept Smart City”, Facultatea de Inginerie și Tehnologii Aplicate din cadrul Universității de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara și Ordinul Arhitecților din România, 24 martie 2023

În perioada următoare, Facultatea de Inginerie și Tehnologii Aplicate din cadrul Universității de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara și Ordinul Arhitecților din România vor organiza un set de ateliere în interiorul instalației din Piața Victoriei “Pepiniera.1306 plante pentru Timișoara”.

În data de 24 martie va avea loc primul eveniment, intitulat “Ecodesign urban – gestionarea spațiilor verzi în concept Smart City”. Cu această ocazie, puteți vedea plantele așezate pe această construcție, dar și clădirile din piață, construite în marea lor majoritate între anii 1910 și 1914. Fațadele decorate în stil secession recent reabilitate oferă o imagine deosebită.

În continuare, vor avea loc ateliere de silvicultură (Rolul perdelelor forestiere în reducerea efectelor schimbărilor climatice), horticultură (Conservarea și valorificarea soiurilor locale de legume) și de inginerie genetică (Biotehnologiile vegetale – tehnologiile viitorului).

Vă așteptăm cu drag!

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515