AVIZIER ELECTRONIC

Vouchere de inovare pentru studenți și antreprenori!

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, în parteneriat cu celelalte universități din Timișoara, ADR Vest, Cowork Timișoara și Helixconnect Europe invită studenții și antreprenorii să se înscrie în primul program de vouchere de inovare lansat de Consiliul Județean Timiș.

Academia Acsell se adresează Startup-urilor, IMM-urilor, spin-off-urilor și studenților care doresc să dezvolte un produs, serviciu sau model de afaceri inovator în sectorul sănătății și calității vieții. Academia ACSELL își propune pregătirea beneficiarilor în cadrul unui program gratuit de accelerare modern și dinamic, cu un design de învățare inovator și un parcurs itinerant personalizat, alături de mentori și experți regionali.

Cei interesați sunt invitați să aplice pentru voucher, completând acest chestionar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2SGxL9lebT0NdPbJMluEJCFGmiyJj4XICG5ujpdq-C5o-Iw/viewform  până în 11 decembrie 2022.

Selecția participanților se va face până în 15 decembrie 2022. Sesiunile de training, mentorat antreprenorial și suport în accesare de fonduri se vor desfășura la începutul anului 2023, vor fi adaptate la nevoile participanților și vor permite interacțiunea one-to-one cu mentori cu o vastă experiență.

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515