AVIZIER ELECTRONIC

E-conference ISEKI “Current food innovation trends; the texture and consumer perception perspective”, 23 noiembrie – 25 noiembrie 2022

E-conference ISEKI  “Current food innovation trends; the texture and consumer perception perspective” se va desfășura “online” în perioada 23 noiembrie – 25 noiembrie 2022. Conferința este organizată de Asociația ISEKI-Food în colaborare cu Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, România şi Universitatea Internațională Hellenic, Grecia.

Conferința va include atât prezentări orale, cât și postere dedicate subiectelor referitoare la:

  • Sănătate și Nutriție
  • Ingrediente inovative cu etichetă curată
  • Siguranța alimentară și evaluarea riscurilor
  • Inovație în ambalarea alimentelor
  • Abordări biotehnologice pentru durabilitate
  • Diversificarea surselor de proteine
  • Calitatea și autenticitatea alimentelor
  • Percepția consumatorului și nevoile pieței.

Organizatorii doresc să încurajeze participarea studenților și vor organiza o secțiune separată în care studenții își pot prezenta lucrările de cercetare. Vor fi premiate cele mai bune trei prezentări orale ale studenților, precum și cele mai bune trei postere studențești. Premiile vor fi susținute de Asociația ISEKI-Food și de sponsorii conferinței.

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515