AVIZIER ELECTRONIC

Târgul Mierii, Timișoara, 28.07-30.07.2022

 

TÂRGUL MIERII organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România, Filiala Timiș în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara, prin AGRO TM CAMPUS s.r.l. Joi, 28 iulie 2022, ora 9.00 (deschiderea secțiunii comerciale), iar la ora 10.00, deschiderea oficială.

La sfârșit de an apicol, timișorenii şi nu numai sunt aşteptați la Târgul Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, produse complet naturale ce vin din bogăţia naturii, dar şi din hărnicia albinelor şi apicultorilor.

Acest eveniment se dorește a fi o oportunitate pentru toți consumatorii produselor apicole din Timișoara și împrejurimi cât și pentru apicultori, prin promovarea produselor apicole din stupina proprie.

Vizitatorii târgului vor găsi diferite sortimente din acest minunat dar al naturii, de la miere de salcâm, polifloră, tei, mană, rapiță şi zeci de alte produse apicole: faguri cu miere, miere cu nuci, cu scortişoară sau cu cătină, siropuri cu miere, polen, propolis etc.

Cu această ocazie vom avea un stand de degustare a diferitelor sortimente de miere cât și o tombolă cu produse apicole. Pe parcursul targului vor fi organizate și competiții pe diverse teme: cel mai frumos stand, cel mai interesant produs, cea mai frumoasă etichetă și altele.Târgul Mierii adună cei mai pricepuți apicultori din județul Timiș și vecinătate, dar și firme specializate (distribuitori locali) în domeniul produselor apicole.

De asemenea cu ocazia Târgului Mierii, de la ora 10.30  în Amfiteatrul A1, va avea loc deschiderea secţiunii de comunicări, unde vor fii sustinute Conferințe pe teme de apiterapie și produse apicole susținute de: Dr. Roxana SPULBER de la I.C.D.A. București, iar pe patologie apicolă Prof. Univ. Dr. Narcisa MEDERLE de la USAMVBT.

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515