AVIZIER ELECTRONIC

AGRONOMIADA 2022

În perioada 12-15 mai 2022, studenți și cadre didactice din cadrul USAMVB Timișoara au participat la a 32-a ediție a competiției Agronomiada organizată la USAMV Cluj,  o competiție de natură științifică și sportivă destinată studenților din universitățile de profil agricol din țară și Republica Moldova: USAMV București, USAMV Cluj-Napoca, Universitatea de Ştiinţele Vieţii ”Ion Ionescu de la Brad” Iaşi, Universitatea Agrară de Stat din Republica Moldova și Universitatea Craiova prin Facultățile de Agronomie și de Horticultură.

Competițiile profesional-științifice au fost organizate pentru 22 discipline de studiu, iar cele sportive au inclus fotbal, tenis de masă (băieți), volei (mixt), tenis de câmp (mixt), pescuit sportiv, precum și competiția echipelor de majorete.

Studenții care au reprezentat universitatea noastră au obținut următoarele rezultate:

Locul I la disciplinele Reproducția animalelor, Creșterea păsărilor, Viticultură  și la competițiile sportive Fotbal, Tenis de câmp.

Locul II la disciplinele Patologie veterinară, Entomologie, Mașini agricole, Pedologie, Silvicultură, Proiectare spații verzi și la competițiile sportive Pescuit, Majorete.

Locul III la disciplinele Parazitologie, Inginerie genetică, Monitorizarea calității factorilor de mediu, Dendrologie, Fotogrammetrie și GIS, Controlul calității produselor de origine animală, Chimia alimentului și la competițiile sportive Volei, Tenis de masă.

Mențiune la disciplinele Floricultură, Managementul proiectelor, Tehnologia panificației.

Felicităm atât studenții participanți pentru rezultatele obținute, cât și cadrele didactice care i-au îndrumat și le dorim mult succes în viitor!

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515