AVIZIER ELECTRONIC

Activități Program Erasmus +

Universitatea noastră a avut ieri plăcerea să îl primească pe ES dl Timothee Huswald, Consul General Onorific al României în Haiti, membru în conducerea Caribbean Biodiversity Fund și Președintele al College Universitaire de Roumanie en Haiti, partener Erasmus+ al USAMVBT.

Acesta se alătură celor 5 studenți Erasmus+ din cadrul instituției care, în prezent, se află în mobilitate de studiu pentru un semestru la Facultatea de Agricultură.

ES Dl. Timothee Huswald va participa săptămâna viitoare, în calitate de keynote speaker, la cele două conferințe internaționale organizate de USAMVBT.

Tot ieri, 16 mai 2022, în cadrul Programului Erasmus+, universitatea noastră a primit  delegația din Camerun a Universității Ngaoundere, partener Erasmus+ al USAMVBT.

Prof. Ibrahima si Prof. Mazi se alătură celor 3 studenți incoming, care desfășoară o mobilitate de studiu în cadrul Facultății de Agricultură pe semestrul II. Se continuă astfel schimburile Erasmus+ între cei doi parteneri, până acum ele existând doar pe fluxul outgoing.

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515