AVIZIER ELECTRONIC

CONFERINȚA ”UNDE ESTE COMOARA NOASTRĂ, ACOLO NE ESTE ŞI INIMA”, 14-15 MAI 2022

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Regele Mihai I al României” din Timișoara și Centrul de perfecționare, instruire şi formare a specialiștilor în cadastru agricol „PIFCA” din Timişoara organizează Conferința Unde este comoara noastră, acolo ne este şi inima”, în perioada 14-15 mai 2022.

Sâmbătă dimineața, începând cu ora 9:00, în Aula Universității din Calea Aradului nr. 119 se vor reuni specialiști din domeniul cadastrului și publicității imobiliare, din domeniul juridic și cel al educației, cercetători și cadre didactice universitare, care vor dezbate prolemele ridicate de cadastrare în condițiile economiei de piață și de implicațiile sale în administrația publică, de nevoia de comunicare strategică în spațiul public, precum și despre direcțiile de reformare a sistemului judiciar și al celui educațional, în vederea modernizării societății românești și renașterii spirituale a națiunii române.

Printre invitații de onoare se numără: prof. univ. dr. Dumitru Borțun – SNSPA, București, prof. univ. dr. Stelian Tofană – Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj Napoca, Jud. Ionuț George Bogdan – Președintele Judecătoriei Arad, Av. Erica Nistor – fost Președinte al Curții de Apel Timișoara, ing. Ioan Cristian Buzaș – Directorul Direcției de cadastru și geodezie din cadrul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Informații si detalii se pot afla la email [email protected] , sau  http://www.pifca-aef.ro

https://www.facebook.com/USAMVBTimisoara/posts/5390797354272032

 

 

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515