AVIZIER ELECTRONIC

Alianța Timișoara Universitară

Vineri, 6 mai 2022, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” din Timișoara a participat la lucrările Conferinței ATUTM 1.0. S.T.A.R.T. – accelerăm schimbarea, organizată sub auspiciile Alianței Timișoara Universitară la Universitatea Politehnica Timișoara.

Împreună cu mediul de afaceri timișorean și cu reprezentanții celorlalte trei universități semnatare ale Alianței Timișoara Universitară: Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, delegația Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” din Timișoara, condusă de către Dl. Rector prof. univ. dr.  Cosmin Alin Popescu, a participat la dezbaterile care au drept scop regândirea viitorului Municipiului Timișoara. Principalele teme de discuții au fost: ATU-ul Timișoarei – educație pentru viitor, o dezbatere cu participarea Comitetului Director al UPT, GPS UVT și a altor parteneri ai universităților, Employer branding – resurse educaționale pentru angajatori, O nouă viziune pentru Timișoara – universitățile și antreprenoriatul  și  „TM2024” – rolul ATU în dinamica activităților culturale după 2023.

Dezbaterile desfășurate în acest cadru contribuie la definirea Strategiei de Transformare și Actualizare a Realității Timișorene (S.T.A.R.T), un proiect menit să integreze colaborările dintre companii și universități, să dezvolte modelul de lucru inspirat de Comitetul Director al UPT, precum și la găsirea celor mai bune soluții de sprijin reciproc care să stimuleze dezvoltarea sustenabilă a afacerilor din Timișoara.

https://www.facebook.com/USAMVBTimisoara/

 

 

Categorii

Calea Aradului nr.119
300645 | Timișoara | România

Paul Moldovan: (0799) 943 441
Oana Alexa : (0724) 207 515